R U N A . H U

CIKK & BLOG írás

A WordPress az Elegant Themes DIVI Sablonjával egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül megvásárolod a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel neked az induláshoz. Részletekért Katt a KÉPre!

Divi WordPress Theme

Cikk & Blog írás

Talán már tudod, hogy a google keresőben ha nem tudsz az első, vagy a második oldalra kerülni, jó helyezést elérni, akkor kevésbé találják meg a weboldaladat. A google pedig nem adja ezeket a helyeket olcsón. Szó szerint, vagy fizetős helyet vásárolsz, vagy olyan tartalmakat közölsz, írsz, publikálsz, melyek adott kulcsszóra vannak írva, optimalizálva, amellett, hogy hitelesek, helytállók, aktuálisak és tartalmasak.Ha sok ilyen tartalmad van,akkor ezt pontozza a google egy jobb pozícióval.


Hogyan is lehet ezt megvalósítani?

Cikkekkel, melyek blogokon jelennek meg. A minimum úgy 30 cikk a hozzáértők szerint. Az én véleményem, hogy 100 cikk a legkevesebb, amitől már rád figyelnek a google algoritmusai. Ezek a pásztázó robotok összevetik a hasonló tartalmakat, és ami nagyon elrugaszkodott, azt hátrasorolják. Gyakorlatilag már elemzik a tartalmad alaposságát, információtartalmát.
Adott kulcsszavakra, témákra, címekre írok neked cikkeket. Ezeket saját blogon érdemes megjelentetni. Én a BLOG.HU-n kezdtem, majd a saját oldalamon jelentettem meg cikkeket  Néhány példa:

Egy A4-es oldalra nagyjából 200-300 szó kerül. Ez elegendő tartalom egy blogoldalhoz. Ehhez célszerű egy képet is kreálni, feltölteni a blogra. A szöveg esetemben 5000 Ft, a hozzá való kép szerkesztése 5000 Ft. Együtt 10.000 Ft, de külön-külön is kérheted ezeket. Vedd fel velem a kapcsolatot: