R U N A . H U

Együttműködés

közösségi média oldalaim

Működjünk Együtt!

Vagyis fogjunk össze...

Egyedül a legtöbb dolog jóval nehezebb, mint összefogva, vagy csapatban. Hiszen lehet valaki bármilyen sokoldalú, attól még nem tudhat mindent, nem is beszélve arról, hogy ebben a világban az idő is igen korlázott. Sem időben, sem térben nem tudunk megosztódni.


Ha olvasod ezt a pár sort, akkor engedd meg, hogy szeretettel köszöntselek. Örömömre szolgál a jelenléted.


Ha van időd,akkor nézd meg miről szól ez az oldal, ki vagyok én. Miféle dolgokkal foglalkozok. Ezekből meríts kedved szerint. Közben lehet, hogy megszólal benned valami, mert megszólít egy kulcs, egy jel, egy helyzet. Ezt engedd feljönni, és kibomlani. 


Amikor ez megtörténik,akkor gondold végig, és keress meg. Állj elő az ötleteddel. Talán segíthetek neked, talán segíthetsz nekem. 


Talán tudunk valamit közösen csinálni. Nem vagyok profi mindabban, amit ezen az oldalon találsz. Kezdő sem vagyok. Ha tetszik ez a stílus, ez a modor, ez a szegmens, akkor találj módot az együttműködésre.


Az együttműködő partnereket ezen az oldalon szeretném majd feltüntetni. Az idő nekünk dolgozik. Az összefogásban erő van. Vedd fel velem a kapcsolatot:

A WordPress az Elegant Themes DIVI Sablonjával egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül megvásárolod a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel neked az induláshoz. Részletekért Katt a KÉPre!

Divi WordPress Theme

Együttműködő Partnerek

Ez itt a Te Helyed

Ezzel foglalkokzol

Szia!Köszöntelek!

Köszönöm az együttműködésed!

OK! Csináljuk!

Gyere! Fogjunk össze!

Igen! Együtt!

Kinek az ötlete volt?