R U N A . H U

KÉPszerkesztés


Az általam már elkészített képeket megnézheted.

EZEK az OLDALAK képgalériaként működnek:


A WordPress az Elegant Themes DIVI Sablonjával egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül megvásárolod a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel neked az induláshoz. Részletekért Katt a KÉPre!

Divi WordPress Theme

KÉPEK szerkesztése

A weboldaladra, a facebookra, az instagramra, a pinterestre teszel fel képeket? És még nagyon sok közösségi média oldal van, ahová képeket tölthetsz fel.
Szeretnéd színesíteni az arculatodat? Szeretnél egyedi lenni? Ebben szintén a segítségedre lehetek. Nagyon sok képet készítettem, szerkesztettem eddig. Kezdődött a facebook posztokkal, majd a BLOGommal, később az Instagrammal. Néhányat ide teszek erre az oldalra, de javaslom kattintgass végig a gombokon és ikonokon, hogy lásd mit tudok a  számodra kínálni. Ha tetszenek, hát ne hezitálj! Vedd fel velem a kapcsolatot:

A képek, melyeket alapként használok szabadon letölthetők és felhasználhatók. Az alapként felhasznált képek lehetnek akár az általad készített képek. Mondjuk kutyatenyésztő vagy, és a kutyákat szeretnéd feltenni az oldalra, egy kicsit átalakítva, internetre passzintva. Tehát ezen szerkesztett képek darabjáért én 5000 Ft-ot kérek.