R U N A . H U

Köszöntők,versek írása

Köszöntők,versek írása

Nem mindenki született költőnek. Nem hétköznapi dolog egy köszöntő, vagy versike megírása. Többek között szabad verseket is írok, melyek nem követik olyan szigorúan a versekkel kapcsolatos szabályokat, mint rím és ritmus, szótagok száma, versszakokba taglalás. Ez nem jelenti azt, hogy nem tudok ilyeneket írni, inkább azt jelenti, hogy a stílusom a kötetlenebb szófonás, ami már a prózába nem sorolható a mély mondanivaló, és némi fel-feldobbanó ritmus okán. Tehát ilyen jellegű tartalmakat is szívesen írok neked. Köszöntőket, verseket személyre szabottan. Ha elolvasnád néhány versemet, akkor itt talász belőlük:

A versek olyanok, mint az esszenciák, kivonatok, sűrétmények. A vers a szörp, a próza az üdítő. Ezt azért jelzem, mert a cikkekhez képest kicsit másabb az árképzés ez esetben. Tehát egy 50-150 szóból álló köszöntő, vagy vers ára 10.000 Ft jelenleg. Vedd fel velem a kapcsolatot:

A WordPress az Elegant Themes DIVI Sablonjával egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül megvásárolod a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel neked az induláshoz. Részletekért Katt a KÉPre!

Divi WordPress Theme