R U N A . H U

LOGÓ tervezés

Minimalista ÉLETmód LOGO
Minimalista ÉLETmód LOGO

LOGÓ tervezés

Lehet, hogy most egy LOGÓ az, amire éppen szükséged van. Valami indulófélben van nálad. Egy új ötlet, egy induló cég. Én így voltam vele számos esetben. Megcsináltam, vagy korábban megcsináltattam a logót. Ott volt a kezemben, ott volt előttem. A terveimet én dédelgetem, a vállalkozás az én lelkemből születik meg, amiben második szívként mintha a LOGÓ lenne az, ami elkezd először lüktetni, mely először dobban meg.
Erre az oldalra felteszem az általam eddig készített logókat. Lehet, hogy nem tetszenek, lehet, hogy nem ez a te stílusod. Rendben. Ám ha tetszenek, és szeretnél hasonlót, akkor vedd fel velem a kapcsolatot:

Elkészítem a logót, amit szeretnél 5000 Ft-ért. Egy végleges változat kerül ennyibe. Ha több változatot szeretnél, ezek további 1000 Ft-ba kerülnek darabonként.

A WordPress az Elegant Themes DIVI Sablonjával egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül megvásárolod a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel neked az induláshoz. Részletekért Katt a KÉPre!

Divi WordPress Theme