R U N A . H U

Weboldal készítés


Új Weboldal


Ha eljött az idő. Megnyilatkoznál az interneten egy saját weboldallal. Segítek indulni, haladni, elkészíteni.

Van már weboldalad? Ha igen, akkor segíthetek neked egyedi, saját arculatodra jellemző képeket szerkeszteni hozzá. Találó, odaillő szövegeket írhatok neked. Lehet egy saját LOGÓd is akár! Mindez rövid idő alatt!

Nincs még weboldalad? Nincs kedved, időd, lehetőséged rá, de szeretnéd a vállalkozásodat, a hobbidat, önmagadat a világnak megmutatni? Elmondod az elképzeléseidet, és én megszerkesztem,megírom neked.

Mielőtt azonban belevágnánk, egy döntést kell meghoznod!

A weboldal elkészülése után maradjon ingyenes a fenntartása? Ez esetben aldomainre tudsz kerülni. Ez az oldal, amit éppen nézel egy ilyen oldal. Látod? A címsorban benne van, hogy webnode.hu. Ezen az oldalon helyet kaptam, de be vagyok korlátozva. Az ingyenesség lemondásokkal jár!

Másik lehetőség, hogy évente fizetsz a szerverért (a tárhely, ahol az oldal adatait tárolják) úgy 3.000 Ft-ot, és a domainért (ez pedig az internet cím, mint pl. https://www.tantra-feny.hu/,ami szintén úgy 3.000 Ft évente.Ekkor saját oldalad lesz, amit alakíthatsz, költöztethetsz, hirdethetsz, és sokmindent kezdhetsz vele kedved szerint. 


A WordPress az Elegant Themes DIVI Sablonjával egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül megvásárolod a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel neked az induláshoz. Részletekért Katt a KÉPre!

Divi WordPress Theme


Ha egy haladó, vagy profi weboldal szerkesztő, weboldal üzemeltető vagy, ám a sok munka és elfoglaltság miatt kevés időd van,akkor szívesen besegítek logók, képek, cikkek, blogok szerkesztésében, írásában. Kulcsszóra írok cikket pl. Frappáns leírások, találó képek és cikkek készítését, megírását vállalom.Lépj velem kapcsolatba:Ahogy említettem neked, ingyenes oldal esetén a webnode aldomainjére kerülnél, és olyan jellegű internetes oldalt tudok készíteni neked, mint amilyen ez. Az induláshoz egy e-mail címre, és az oldal nevére van csak szükség.

A részleteket személyesen, vagy telefonon tudjuk megbeszélni. Bizonyos részleteket, képeket, pontos szöveget pedig e-mailen keresztül. Amit még itt kell jeleznem, hogy ez mennyibe is kerülne. Az első oldal, kezdőlap, vagy nyitó oldal 20.000 Ft, és minden további oldal 10.000 Ft/oldal. Ebbe mintegy 200-300 szó és 3 szerkesztett kép fér bele. Ha nem kéred a képek egyedi szerkesztését, akkor 4-5 képet fel tudok tenni oldalanként. A különböző hivatkozások, linkek, gombok, horgonyok egyedileg egyeztetendők. Itt tudod felvenni velem a kapcsolatot:


Második lehetőség az éves költséggel járó tárhely és domain.  Ez esetben lényegesen nagyobb mozgásteret és szabadságot kaphatsz. Ehhez egy e-mail címen kívül egy domain név kitalálása kell. A tárhely szolgáltatón keresztül segítek mindezeket meghatározni. Az internet cím ha foglalt, akkor pl. másikat kell választani. Megrendelés, fizetés után 24-48 óra elteltével már bele is lehet kezdeni a szerkesztésbe. Én a dima.hu tárhely szolgáltatót ajánlom!   

A szerkesztés elkezdésével a WordPress php alapú motorját javaslom. Miért? Mert a google ezt szereti a legjoban manapság, mi pedig a google segítségével jutunk el azokhoz, akiknek megmutatjuk az oldalunkat. Én egy sajátos sablont használok, ami segíti a szerkesztői munkámat. Ez az Elegant Themes nevű cég DIVI sablonja. Jelenleg két weboldalt üzemeltetek még a Runa.hu-n kívül. Ezek WorPress alapú, és Divivel szerkesztett oldalak. Nézd meg őket:

Hasonló jellegű oldalakat tudok készíteni számodra, mint ezek. A részletek és árak megegyeznek az előző webnode felületen készített oldal feltételeivel.Vedd fel velem a kapcsolatot:

Szeretnék még mutatni neked két olyan oldalt, melyekre a "Landing Page" kifejezést használják. Ezek figyelemfelkeltő, valamit reklámozó, vagy hírlevélre feliratkozó oldalak.