R U N A . H U

Bemutatkozás

R U N A . H U

Kristóf István

Köszöntelek!

Kristóf István néven élek jelenleg ezen a Földön.


2007 óta van saját weboldalam, amit, később amiket mindig magam terveztem és szerkesztettem. Ezzel együtt természetesen végigjártam a tanulóéveket, sőt a gyors változások következtében jelenleg is tanulok és fejlődök.


Mindig törekedtem az egyszerű és gyors megoldásokra. A weboldalak szerkesztésénél sem volt ez másként. Amint az idő haladt előre, úgy fogtam bele újabb és újabb dolgokba. Az egyszerűség, a gyorsaság, és a költségek alacsonyan tartása vezette a döntési folyamataimat.


Első internetes oldalam a Más-Világ volt, melyen keresztül leginkább a verseim kerültek fel a világhálóra.


2015-ben érlelődni kezdett bennem, hogy valami új dologba kellene vágni. Önállóvá, függetlenné, a magam urává válni.


2016-ban ez a megvalósítás útjára is került. Új terület, új célok, új vállakozás, új weboldal. 


Mivel akkor már volt egy weboldalam, így annak tapasztalatai alapján összeállítottam az új oldalam. Azóta már 3X teljesen átdolgoztam.
2019-ben került WordPress alapokra, amit már nem tervezek átszabni. Korábban ugye egyszerű megoldásokkal éltem,de úgy véltem, hogy bár a WordPressel nem egyszerű a szerkesztés, azért lehet olyan sablont vásárolni, amivel ez mégis megoldható. Megvettem tehát az Elegant Themes Divi sablonját.


Közben magamnak, az ismerősöknek, barátoknak szerkesztettem oldalakat, leginkább a webnode segítségével. Hiszen ez rendkívül egyszerű lehetőség is sok ember számára nem kezelhető, amellett, hogy szeretnének megnyilatkozni az interneten, saját weboldallal. A webnode alapszintű változata egyszerű, nagyszerű és ingyenes.


Ez az oldal, amit éppen nézegetsz, ez is webnode aldomainen fut, ami által nem fizetős. Nincs havi, éves díj, domain költség. 


Könnyedén és gyorsan tudsz mutatós külsővel megáldott oldalakat összeállítani.


Jelenleg is több dologgal foglalkozok, és mivel szeretek képeket szerkesztgetni, cikkeket írni, ezért ilyen irányú tapaszatlataimat kamatoztatnám most. A RUNA.HU ezért jött létre. Köszönöm, hogy erre jártál!

Állomások
 

2007 - MEGSZÜLETETT A MÁS-VILÁG weboldal

  Akkor még kristofreepoet.atw.hu néven futott


2008 - A Más-Világ verseskötet kiadása

 

2016 - A Tantra-Fény weboldal születése

Kezdetben Tantra-Fény, majd Tantra-Fény-Mag néven élt a https://www.tantra-feny.hu/ oldal


2016-A webnode adta lehetőségek több weboldal elkészítésére sarkalltak. Ezek az oldalak már nincsenek meg, mivel a WordPress és Divi új dimenziót nyitottak 2019-ben.


2017 - A VilágTudat Blog írása elkezdődik


2018- A Más-Világ oldalból Más-Világ-Lét lesz

Ezzel együtt a domain név is változik https://www.mas-vilag-let.hu/ -ra


2018 Mind a Más-Világ-Lét, mind a Tantra-Fény-Mag oldal reszponzívvá alakítása. Akkor még egyszerű html szerkesztővel


2019 - ÚJ DIMENZIÓK A WordPress és a Divi által átdolgozom a html oldalaimat php-WordPress alapokra.


A WordPress az Elegant Themes DIVI Sablonjával egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül megvásárolod a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel neked az induláshoz. Részletekért Katt a KÉPre!

Divi WordPress Theme

@Kristóf István